Eviniz, Odanız, Ofisiniz İçin.
Daha fazlası için aramaya başla!

Ev Dekorasyonu Ürünlerimizle Yaşam Alanınızı Güzelleştirin

24-10-2023 10:49
Ev Dekorasyonu Ürünlerimizle Yaşam Alanınızı Güzelleştirin

Ev Dekor Ürünleri

Bu kategorideki ev dekorasyon ürünleri hem evinize güzel bir görünüm katacak objeler ve eşyalardan hem de ev düzenlemede faydalanabileceğiniz bazı mobilyalardan oluşmaktadır. Günümüzde ev dekorasyon ürünler açısından evlerin güzel, ferah ve samimi görünüşte olmaları o evin size iyi hissettirebilmesi için oldukça değerlidir. Ev dekorunda dekoratif objeler, duvar objeleri, salon tekstili, küçük tekli mobilyalar gibi farklı pek çok ürün grubu yer almaktadır. Duvar objelerinde saatler ve tablolar göze çarpmaktadır. Saatler hem duvar saatleri hem de masa saatleri olarak çeşitlenebilmektedir. Antik yapıda saatler, çeşitli resimlerden oluşan tablolar boş duvarlarınıza yeni bir soluk getirecektir. Dekoratif objeler arasında farklı renk ve modellerde şamdanlar, mumluklar, küllükler, vazolar, dekoratif tabak ve kâseler, biblolar gibi ürünler bulunmaktadır. Şamdanlar ve mumluklar evinize dinginlik sağlayacak ürünlerdir ve dekoratif açıdan da oldukça şık durmaktadır. Hem salonlarınızda, hem yatak odalarınızda hem de yemek odalarınızda zamansız tasarlanmış şamdanlara ve mumluklara yer verebilirsiniz. Porland’da her evin renk uyumuna göre farklı renklerde, desenlerde ve modellerde ev dekorasyonları ürünleri yer almaktadır. Binbir seçenek içerisinden zevkinize hitap edecek, rahatlıkla kullanabileceğiniz ürünler bulmanız oldukça mümkündür.

 

Dekorasyon Ürün Çeşitleri

Ev dekorasyon aksesuar kısmında salon tekstili ürünleri de dikkat çekmektedir. Bu ürün grubunda renk renk ekoseli ve kareli desenlerde battaniyeler ve dizlikler ön plana çıkmaktadır. Hem normal battaniyeler, hem de televizyon keyfi yaparken kullanılabilecek TV battaniyeleri mevcuttur. Ayrıca çeşitli desen ve baskılarda yastıklar, koltuk şalları gibi ürünler de yer almaktadır. Kadife yapıda renkli yastıklar ister salonda, ister yatak odasında, ister bahçede ve hatta yemek odalarında bile kullanılabilecek özelliktedir. Bahçe dekorasyonu bölümünde çiçeklikler ve saksılar göze çarpmaktadır. Saksıların kulplu olanları ve düz olanları mevcuttur. Saksılarda anita serisi, ruth serisi, brenda serisi, etnico serisi ve clive serisi gibi seriler mevcut bulunmaktadır. Aynı zamanda bahçe paspasları da çeşitli desenlerle beraber yer almaktadır. Bahçe ve estetik görünüm deyince akla ilk gelen ürünlerden biri olan teraryumlar da farklı model seçenekleri ile ev ve yaşam ürünleri arasında bulunmaktadır. Ayrıca, evinize muhteşem kokular yayacak ev yaşam dekorasyon ürünleri içerisinde kolonyalar ve oda kokuları da bulunmaktadır. Amber, erguvan ve yeşil çay kokulu seçenekler mevcuttur. Bunları hem kendiniz kullanabilir hem de sevdiklerinize ev hediyesi olarak verebilirsiniz. Ev düzenlemesinde kullanabileceğiniz sepet ve paspas gibi ürünler de ön plana çıkmaktadır. Kapaklı sepetler, dikdörtgen sepetler, yuvarlak uzun ve kısa sepetler, hasır gibi görünen Terry sepetlerle birlikte özellikle bahçelerinizde de kullanabilmenize uygun renkli ve desenli paspaslar değerlendirebileceğiniz ürünler arasında yer almaktadır.

 

Yatak Odası Aksesuarları

Dileyenler için sade, bir başkası için de şık olabilecek yatak odası dekorasyonu ürünleri bu kategoride yer almaktadır. Ürün çeşidi bol ve farklı seçenekler de mevcut olduğundan dilediğiniz şekilde ürünler satın alabilirsiniz. Bu ürün grubunda yatak odası eşyaları farklı model seçenekleri ile ön plana çıkmaktadır. Yatak odası aksesuarları renkli ve beyaz tekstil olarak iki şekilde incelenebilir. Renkli tekstil ürünlerinden ekoseli battaniyeler, renkli renkli kadife yastıklar, müslin kumaştan yapılmış yumuşak yatak örtüleri, pamuk yorganlar, çeşitli desenlerle süslenmiş nevresim takımları, yine müslinden yapılmış pikeler şeklinde bahsetmek mümkündür. Beyaz tekstil ürün grubunu ise bambu yorgan, yastıklar, yün yorgan, yastıklar ve alezler olarak sıralanabilir.. Yatak odası dekorasyonu için yine ev dekor kısmında bahsedilen saatler, tablolar ve biblolardan yararlanılabilir. Yatak odası dizayn kısmı, rahat ve kaliteli bir uyku uyuyabilmek için herkesin oldukça önem vermesi gereken bir kısımdır.

 

Pratik Kullanım Sağlayan Ev Yaşam Ürünleri

Ev ve yaşam ürünleri arasında ev dekor kategorisi de önemli bir yer tutmaktadır. Kahve ve çay ikramlarında kullanabileceğiniz ürünler, hediyelik eşyalar bu kategoride yer almaktadır. Bu kategoride kahve ve ikram takımlarından, hediyelik eşyalardan söz etmek mümkün. Altın yaldız serisinin kahve ve ikram takımları, sadeliğin timsali beyaz renginden yapılmış ikram takımları ve vazolar, çeşitli desenlerdeki kahve takımları, kapaklı vazolar, sürahiler, çay fincanı takımları, cezveler gibi pek çok ürün ev dekor kısmında yer edinmektedir. Bu alandaki porselen ürünler Sır Üstü tekniği ile üretilmiştir. Böylelikle bu ürünlerin altın detayları camsı yüzeyin üzerine işlenmiştir. Bu teknikle üretilen porselen ürünler güvenle bulaşık makinesinde yıkanabilir özelliktedir. Bu ürünleri hem kendi evinizde kullanabilir hem de sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Aynı zamanda özellikle kahve ve çay fincanı ürünlerine hem takım halinde ulaşabilir hem de tekli olarak da satın alabilirsiniz.

 

 

Banyo Eşyaları

Banyo ürünleri, bir banyoyu hem ferah göstermeli hem de banyonun ruhuna uygun bir şekilde kullanılmalıdır. Bu kategorideki ürünler banyo aksesuarları ve banyo tekstili olarak iki bölüme ayrılmaktadır. Aksesuar kısmındaki banyo malzemeleri alumiliteden yapılmış çöp kovaları, farklı desenlerde pamukluklar ve çok amaçlı kaplar, diş fırçalarını yerleştirebileceğiniz fırçalıklar, sıvı sabunluklar, beyaz çöp kutuları, Royal serisinin sabunlukları ve fırçaları, Tokyo serisinin sabunluk ve fırçalıkları gibi farklı birçok üründen oluşmaktadır. Banyo dekorasyon ürün grubunda farklı dokularda paspaslar, çok renkli ve desenli sıcak su torbaları, renk renk havlular gibi ürünler yer almaktadır. Dilediğiniz renkte ve modelde banyo ürününü satın alabilir ve banyonuza ferahlığı, dinginliği getirebilirsiniz. Banyo eşyaları her banyoda farklılık gösterebilir. Siz de zevkinize en çok hitap eden ürünleri satın alarak kendinize göre takımlar oluşturabilir ve yaşam alanınızı daha konforlu hale getirebilirsiniz. Ev yaşam ürünleriyle evinizin odalarına her girdiğinizde, buralarda Porland’ın izlerini görebilir ve özenle seçtiğiniz ürünlerin verdiği enerjiyi hissedebilirsiniz. Ayrıca şık ve sade dekorasyon ürünleri sayesinde evinizi dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz. Yaşam alanı herkes için çok önemli, değerli bir alandır. Bu alanın en güzel şekilde kullanmak hemen hemen herkes tarafından sıklıkla yapılan işlemler içinde yer almaktadır. Bu ürünleri hem evinizin odalarında kullanabilir hem de sevdiklerinize hediye ederek onları mutlu edebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.