Eviniz, Odanız, Ofisiniz İçin.
Daha fazlası için aramaya başla!

Sofralarınıza Estetik Katan Yemek Takımları

24-10-2023 10:51
Sofralarınıza Estetik Katan Yemek Takımları
Yemek Takımı Çeşitleri

Sır Altı tekniği ile üretilen bu porselen ürünler ömür boyu desen çıkmama garantisine sahiptir. Porselenlerin üzerindeki desenler, porselene parlaklık veren cam yüzeyin altına işlendiği için ömür boyu desenler çıkmadan ve solmadan rahatlıkla kullanılabilir özelliktedir. Porland Porselen’in kendine ait bazı porselen yemek takımları serileri bulunur. Yemek takımı önerileri genellikle sıklıkla tercih edilen ürünlerden oluşmaktadır. Africa 12 kişilik yemek takımı Afrika’nın doğasından esinlenerek tasarlanmış bu 60 parça yemek takımı, alumilite porselenden üretilmiştir ve ürünlerdeki renk skalası da oldukça geniştir. Bu etnik tasarım çeşitli renkleriyle birlikte sofranızda hoş bir görüntü yaratmaktadır. Re-gen Ontario 6 kişilik yemek takımı 24 parça yemek takımları arasında farklı bir özelliğiyle öne çıkan Re-gen serisi, porselen kırıklarının geri dönüştürülmesi ile üretilmiş bir geri dönüşüm takımıdır.

 

Yemek Takımı Modelleri

Botanical kişilik yemek takımları Alumilite porselenden üretilmiş botanical serisi, doğadaki yabani çiçeklerin bir araya getirilmesiyle oluşan desenlerin işlendiği bir yemek takımıdır. Minimal desenlerden oluşan bu yemek takımı, sadeliğiyle ve sembolize ettiği ferahlıkla ön plana çıkmaktadır. Morocco yemek takımları 24 parça Fas’ın canlı renkleri, farklı gelenekleri ve doğasının esintileri Morocco serisinde buluşmuş ve o kökenin izlerini taşımaktadır. Bu seri 5 renk ve 5 ana desenden meydana geliyor. Morocco koleksiyonu sadece yemek takımlarında değil; suplalar, masa örtüleri ve Amerikan servislerde de kendini gösteriyor. Palms yemek takımı geometrik şekillerin ve palmiye yaprakları desenlerinin bir araya gelmesiyle oluşturulan bir koleksiyondur.  Sır Altı Tekniği ile üretilmiş yemek takımları modelleri arasında tüm zarafetiyle yerini almaktadır. Ethos Black Moss yemek takımı siyah yemek takımları arasında bütün şıklığıyla yerini alan Ethos serisinin Black Moss yemek takımı, sade yemek takımları arasında da göze çarpıyor.

 

Yemek Takımı Şekilleri

 Yemek takımı şekilleri kare form dışında birçok forma sahiptir. Özellikle farklı şekillerdeki yemek takımları sıklıkla tercih edilir. Seasons yemek takımı yuvarlak yemek takımları  ürünleri önerilebilecek takımlar arasında yer alıyor. Wabi Sabi felsefesinden yola çıkılarak yapılmış bu seri, kusurların meydana getirdiği güzellik anlayışıyla tasarlanmıştır. Seasons serisi hem renkli yemek takımları arasında bulunduğundan hem de sahip olduğu bu özel yaklaşımla da tercih edilebilecek takımların başında yer almaktadır. Legacy Copper yemek takımı Modern yemek takımları arasında bakır işçiliğinden yola çıkılarak üretilmiş seridendir. Sofralarınızda zarifliği ile de ön plana çıkacak olan bu takımı her alanda tercih edebilirsiniz. Bunlar dışında farklı desenler ve modellerde 12 parça yemek takımları ya da 48 parça yemek takımları da bulunabilmektedir. İhtiyacınıza yönelik, günlük kullanıma ve özel davetlere uygun pek çok farklı çeşitte yemek takımını da inceleyebilirsiniz. Yemek takımları fiyatları çeşitten çeşide farklılık gösterse de dileğiniz ve bütçenize göre uygun takımlara Porland’ı inceleyerek sahip olabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.